Навчання для спеціалістів ЦНАП

3 квітня 2012 року відбулося інтерактивне навчання для спеціалістів Центру надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська. Захід проведено в рамках проекту «До європейської якості послуг ЦНАП – через співпрацю громади та влади», який реалізує Молодіжний громадський центр «Еталон» у партнерстві з виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради, за підтримки програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження».

Метою навчання було підвищення рівня технічної (щодо впровадження електронного документообігу та електронної черги в ЦНАП) та соціально-психологічної (підвищення рівня стерсостійкості, здобуття навичок ефективного спілкування з відвідувачами та зниження рівня емоційного напруження) компетентності працівників ЦНАП м. Івано-Франківська.

Отримані під час навчання знання та навички сприятимуть підвищенню якості надаваних послуг в ЦНАП м. Івано-Франківська та ефективній взаємодії спеціалістів з громадою міста.

Довідкова інформація:
Метою проекту «До європейської якості послуг ЦНАП – через співпрацю громади та влади» є вдосконалення діяльності та якості надання адміністративних послуг ЦНАП м. Івано-Франківська через запровадження системи електронного регулювання черги та електронного документообігу шляхом ефективного поєднання зусиль влади та громади міста

Проект реалізовується в рамках програми «Посилення впливу громадянського суспільства» Міжнародного Фонду «Відродження». Мета програми – запровадження сталого діалогу громадянського суспільства з владою в тих сферах реформ, які можуть сприяти розвитку громадянського суспільства, через участь основних зацікавлених сторін у прийнятті та моніторингу виконання рішень органів влади на всіх рівнях. Буде забезпечено підтримку ініціатив, спрямованих на те, щоб зробити владу більш прозорою та підзвітною, а її діяльність такою, що відповідає потребам суспільства. Також буде продовжено підтримку самоорганізації членів територіальних громад і запровадження практичних ініціатив у сфері демократизації на низовому рівні.