За участі МГЦ «Еталон» відбувся тренінг для молоді по написанню бізнес-планів

МГЦ «Еталон» у співпраці з Обласним управлінням у справах сімї, молоді та спорту спільно з Івано-Франківським молодіжним центром праці 26 жовтня 2011року в приміщенні Коломийської міської ради провели виїзний семінар–практикум «Технологія написання та оформлення бізнес–планів підприємницької діяльності серед молоді».

Головна мета заходу: сприяння розвитку молодіжного підприємництва в Україні, залучення молоді до підприємницької діяльності, виявлення дійсно охочих і здатних до підприємництва молодих людей, всебічна допомога молодим майбутнім та діючим підприємцям, підвищення їх освітнього рівня в сфері підприємницької діяльності.

Учасниками семінару були студенти вищих навчальних закладів міста, спеціалісти відділу у справах сімї, молоді та спорту та відділу економіки Коломийської міської ради. Тренер Молодіжного громадького центру «Еталон» (м.Івано-Франківськ) Ірина Іваночко ознайомила присутніх з Положенням Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності та провела презентаційну програму і живу дискусію з молоддю щодо шляхів започаткування власної справи та методології оформлення бізнес–планів. На заході були присуnні районні тележурналісти, які взяли активну участь в обговоренні даної теми.

Наступні семінари–практикуми «Технологія написання та оформлення бізнес–планів підприємницької діяльності серед молоді» планується провести 2 листопада для молоді м. Калуша та 9 листопада для студенства м.Івано-Франківська.