МГЦ «Еталон» та Клуб щасливих батьків «Мілагро» запрошують на «Свято щасливої сім’ї»

2 жовтня 2011року відбудеться «Свято Щасливої Сім’ї» – головна подія міста для майбутніх мам і татусів, молодих батьків та їх малюків, яку організовує Клуб щасливих батьків «Мілагро» спільно із МГЦ «Еталон».

МГЦ «Еталон» та Клуб щасливих батьків «Мілагро» запрошують на «Свято щасливої сім’ї»«Свято Щасливої сім’ї» – соціальний проект, під час якого діятимуть пізнавальні і розважальні майданчики, виставкові експозиції, консультації фахівців у сфері природнього батьківства, пренатальної, дитячої та сімейної психології, а також різноманітні творчі майстер-класи.

Мето проекту є допомогти майбутнім і молодим батькам знайти відповіді на найактуальніші питання, що стосуються планування сім’ї, вагітності, народження і виховання дитини. Організатори також мають на меті популяризувати в суспільстві традиції природнього батьківства і сучасні підходи до народження та виховання дитини на основі передових методик та знань в галузі перинатальної, дитячої та сімейної психології.

Під час заходу функціонуватимуть 4 тематичні майданчики:

  • Освітній, у якому протягом дня відбуватимуться тематичні тренінги для вагітних та молодих батьків, а також можна буде отримати консультації фахівців.
  • У другому залі пануватиме творчість: тут відбуватимуться захоплюючі майстер-класи з виготовлення оригінальних речей.
  • Третій – для найменших. Поки батьки навчатимуться, консультуватимуться, робитимуть покупки, дітлашня розважатиметься із вихователями та педагогами з провідних центрів раннього розвитку дітей.
  • Виставково-торгівельний, де можна буде побачити, а за бажання і придбати одяг для вагітних, харчування для дітей, косметику для вагітних і засоби догляду, косметику для новонароджених та засоби догляду, дитячий одяг, іграшки, слінги, рюкзаки та ін.

Місце проведення: вул. Незалежності, 53 (Виставковий зал Національної спілки художників України).