Відбулася передача чергової партії соціальних карток для малозабезпечених івано-франківців

21 травня, представники МГЦ «Еталон» передали у Департамент соціального захисту населення чергову партію соціальних карток в рамках реалізації проекту «Система соціальних знижок як засіб подолання кризи».

[singlepic id=159 w=200 mode=web20 float=left] Найближчими днями ще 1955 малозабезпечених івано-франківців отримають картки, що дозволить робити покупки та отримувати послуги зі знижкою від 3 до 50% у різноманітних закладах міста.

Проект реалізується у співпраці із виконавчим комітетом міської ради, Консорціумом МБФ «Фонд розвитку Карпатського Єврорегіону» (Карпатський фонд) та Міжнародним фондом «Відродження».

Участь у проекті станом на сьогодні беруть майже 100 підприємств та організацій Івано-Франківська, які погодилися надавати різноманітні знижки для власників карток на отримання послуг та придбання товарів. Всього передбачено безкоштовну передачу 8 000 карток малозабезпеченим громадянам міста.

Мета проекту «Система соціальних знижок, як засіб подолання кризи»: шляхом залучення до системи соціальних знижок не менше 100 магазинів та установ, які нададуть соціальні знижки, допомогти не менше 8000 громадян міста Івано-Франківська економити (заробити) не менше як по 1000 гривень протягом року, що дозволить їм пережити кризу.