Майже сотня підприємств долучилися до системи соціальних знижок

З 15 січня 2011 року Молодіжний громадський центр «Еталон» розпочав реалізацію проекту «Система соціальних знижок, як засіб подолання кризи». Проект спрямовано на створення мережі закладів торгівлі та побутового обслуговування міста, які надаватимуть соціальні знижки на товари та послуги за дисконтними картками.
Станом на 1 квітня 2011 року підготовлено до випуску перші 2000 примірників буклету, в якому розміщено інформацію про 88 торгово-сервісних установ та підприємців міста, що надали знижки на товари чи послуги в закладах міста Івано-Франківська. Серед них аптеки, продуктові та промислові магазини, театр кіно та академічний ляльковий театр, юридичні, страхові та аудиторські компанії, будівельні та господарські крамниці й інші заклади, власникам яких небайдуже благополуччя мешканців міста.

Спільно з управліннями та установими виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради розроблено механізм безкоштовної передачі дисконтних карток та буклетів до соціальних служб захисту населення міста для поширення їх серед малозабезпечених мешканців.

Офіційна передача дисконтних карток та буклетів малозабезпечеим мешканцям міста: студентам-сиротам, дітям–інвалідам, багатодітним сім’ям розпочнеться в кінці квітня, напередодні Великодніх свят.

***

Мета проекту «Система соціальних знижок, як засіб подолання кризи»: шляхом залучення до системи соціальних знижок не менше 100 магазинів та установ, які нададуть соціальні знижки, допомогти не менше 8000 громадян міста Івано-Франківська економити (заробити) не менше як по 1000 гривень протягом року, що дозволить їм пережити кризу.

Проектна ініціатива реалізується на території м.Івано-Франківська Молодіжним громадським центром «Еталон» у партнерстві з Івано-Франківським міським виконавчим комітетом за підтримки Консорціуму МБФ «Фонд розвитку Карпатського Єврорегіону» (Карпатський фонд) та Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження».