МГЦ «Еталон» навчає соціальних волонтерів

[singlepic id=85 w=320 h=240 float=left]19-20 лютого 2011р. в Івано-Франківську на базі МГЦ «Еталон», відбувся дводенний тренінг «Впровадження системи соціальних знижок» для залучення волонтерів системи соціальних знижок «Єдина картка» в рамках проекту «Система соціальних знижок як засіб подолання кризи».

Метою тренінгу є навчання волонтерів системи соціальних знижок «Єдина картка», які безпосередньо залучатимуть магазини та установи, що надають послуги населенню до участі у проекті. Тренінг провів керівник проекту з Фундації ім. князів-благодійників Острозьких – Віктор Пражмовський.

Довідково:
Проект реалізується в м. Івано-Франківську молодіжним громадським центром МГЦ «Еталон» спільно з Фундацією ім. князів-благодійників Острозьких з м. Рівного, за сприяння Міжнародного фонду «Відродження» та Консорціуму МБФ «Фонд розвитку Карпатського Єврорегіону».

Мета проекту: шляхом залучення до системи соціальних знижок не менше 100 магазинів та установ, які нададуть соціальні знижки, допомогти не менше 8000 громадян міста Івано-Франківська економити (заробити) не менше, як по 1000 грн. протягом року, що дозволить їм пережити кризу.