Соціально незахищеним дітям допомагаємо зорієнтуватися у житті

Дітей із кризових сімей тепер соціально адаптовуватимуть та розвиватимуть у них базові навички поведінки на ринку праці. «На крилах сповнення мрій» — таку назву має дана програма. За своїм змістом вона дуже проста і доступна. Комп’ютерні тести – аналог паперових. Всі завдання підлаштовані під вік підлітка. Головна мета тестування — виявлення схильностей до тих чи інших професій.Нині на обліку у службі неповнолітніх 160 дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Всі вони повинні пройти комп’ютерні тести. Наразі свої навички розкрило лише 75 дітей. Однак, програма триватиме до кінця грудня. Для самих підлітків, кажуть фахівці, це вкрай важливо. Адже зараз більшість з них вибирають навчальний заклад не за покликом душі, а, як то кажуть за компанію.

Програма «На крилах сповнення мрій», яка передбачає не лише тести, але й відповідні тренінги дасть змогу підліткам розкрити свої здібності.

Загальна вартість проекту більше 65 тисяч гривень. Реалізовують його,кажуть в Еталоні за підтримки соціально-відповідального бізнесу та небайдужих мешканців.