Благодійна соціальна програма «На крилах сповнення мрій»

Програма для дітей м. Івано-Франківська, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, а саме: діти – сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти з малозабезпечених та багатодітних сімей.

На даний час на обліку у Службі у справах дітей Івано-Франківського міськвиконкому знаходяться 158 дітей віком 14-17 років, які опинилися в складних життєвих ситуаціях.Молодіжний громадський центр «Еталон» та Державне підприємство «Івано-Франківський обласний молодіжний центр праці» у співпраці з Службою у справах дітей Івано-Франківського міськвиконкому з жовтня по грудень 2010 року планують втілити, за підтримки соціально – відповідального бізнесу та небайдужих мешканців м. Івано-Франківська, соціальну благодійну програму «На крилах сповнення мрій» – програму соціальної адаптації та розвитку базових навичок поведінки підлітків на ринку праці. Дана програма спрямована на:

  • впровадження пріоритетних напрямків соціальної адаптації молоді з девіантною поведінкою;
  • на виконання Концепції державної системи профорієнтації населення на період до 2011р.
  • на підтримку міської «Програми подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2007-2010 роки», затвердженої рішенням міської ради від 14.11.2007 р.

Мета програми – сприяння соціальній адаптації, підвищення рівеня самооцінки, набуття знань та базових навичок поведінки на ринку праці неповнолітніх мешканців м. Івано-Франківська, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, а саме: діти –сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти з малозабезпечених та багатодітних сімей.

Перший етап проекту впроваджується в листопаді 2010 року за підтримки Асоціації економічного розвитку Івано-Франківщини в рамках Програми «Посилення впливу громадянського суспільства» Міжнародного Фонду «Відродження». Заплановано провести профорієнтаційне тестування дітей – учасників проекту
По завершенню програми планується провести підсумковий фестиваль-презентацію «На крилах надій», для всіх учасників соціальної програми – 160 дітей –учасників заходів, благодійників, соціальних працівників і педагогів та запросити представників всіх впливових ЗМІ для широкого висвітлення результатів програми перед громадськістю.

Запрошуємо приєднатися до реалізації програми благодійників та меценатів, а також усіх небайдужих громадян.
У Бога немає інших рук, окрім наших

Тел. для довідок: +38 050 373 22 07 – Леся Аронець