«Молодь і влада: разом впливаємо на формування ринку праці»

МГЦ «Еталон» за підтримки Посольства Нідерландів в Україні у співпраці з Івано-Франківським обласним молодіжним центром праці та Головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА реалізує проект «Молодь і влада:  разом впливаємо на формування ринку праці», метою якого є напрацювання ефективного механізму реалізації і захисту права на працю студентів навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації міста Івано-Франківська шляхом активного діалогу між владою, громадою та ЗМІ.

В рамках проекту 29 вересня 2010 року відбудеться міжсекторальний форум для 150 студентів «Молодь і влада: формуємо ринок праці разом» за участю представників НГО, державних структур, бізнесу, студентського активу.

В програмі заплановано проведення вступної конференції та 6 тематичних майстерень:

  1. Молодь на ринку праці: сегментація і базові навички поведінки
  2. Право на працю: нормативно-законодавча база працевлаштування молоді.
  3. Простий спосіб отримати досвід: про волонтерство в режимі онлайн.
  4. Молодь і державна служба: можливості та перспективи.
  5. Професія підприємець: як започаткувати власну справу.
  6. Вчимося + працюємо: вторинна зайнятість та її різновиди.

Форум відбуватиметься у приміщенні Вищого професійного училища готельного сервісу і туризму (м. Івано-Франківськ, вул. Сорохтея, 43 – в районі «Великої кишені»)  з 14.00 до 19.00.

Кожен учасник заходу зможе відвідати за власним бажанням дві тематичні майстерні, отримати примірник  кишенькового посібника  «Цеглинки моєї кар’єри», а також  ознайомитися з потребами, сегментацією і  формуванням  молодіжного ринку праці; державними гарантіями для молоді  на ньому; з нормативно-законодавчою базою працевлаштування молоді. За результатами анкетування на форумі 30 найбільш мотивованих  учасників зможуть прийняти участь у 6-денній тренінговій програмі «Успішний «Я» на ринку праці»

Форум відбудеться 29 вересня 2010 року з 14.00 до 19.00 у приміщенні Вищого професійного училища готельного сервісу і туризму (м. Івано-Франківськ, вул. Сорохтея, 43, біля магазину «Велика кишеня»).

Реєстрація учасників – за телефоном (0342) 716-715 або e-mail [email protected]