Тренінг для одиначок (відео)

Мешканців містечка Милосердя «Святого Миколая» сьогодні навчали як стати конкурентноздатними на ринку праці. Фахівці громадського центру «Еталон» та Івано-Франківського обласного молодіжного центру праці підготували для вихованців відповідні тести та навчальні програми.

Кажуть виходили з початкових знань, які дадуть базу для самореалізації. В містечку милосердя зараз перебуває близько 50 людей. Це і покинути діти, літні люди, однак більша частина — молоді матері-одиначки. Залишившись без даху над головою та можливостей для існування вони знайшли своє життя саме у цій святій будівлі. Попри те кажуть черниці у них є шанс самотужки збудувати майбутнє.
Тому така стороння допомога,яка показує жінкам сучасні реалії є дуже важливою. Будь-які тренінги, лекції чи тестові завдання жінки сприймають на ура. Адже це крок до формування себе,як особистості та можливості реалізації. Подібні бесіди з мешканцями містечка милосердя фахівці проводить не вперше. Кажуть навіть допомагали жінкам у працевлаштуванні. Зараз планують провести початковий тренінговий курс, який містить 5 уроків

Джерело: 1043.com.ua