Івано-Франківська делегація повернулася з Азербайджану

19 – 26 березня 2010р. відбувся стажувальний візит делегації з України до Азербайджанської республіки в рамках міжнародного проекту (Азербайджан – Україна)
«У співпраці – дієвіше!».Візит організований Молодіжним громадським центром МГЦ «Еталон». До складу делегації входили представники  МГЦ «Еталон», Івано-Франківського обласного молодіжного центру праці, ГО «Громадський Всесвіт», м. Київ; представники Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту України, Прикарпатського Національного університету ім. В. Стефаника, Міжнародної торгової палати Івано-Франківська, відділу розвитку підприємництва Івано-Франківського міськвиконкому, депутати Івано-Франківської міськради, представники бізнес-асоціації Івано-Франківщини.
Завданнями візиту були:
• Ознайомлення з напрямами роботи та проектною діяльністю, спрямованою на вирішення молодіжних соціальних проблем, партнерських НГО Азербайджану («Улучау», м. Шекі та «Інтелект», м. Гянджа);
• Передача українського досвіду міжнародної проектної діяльності зацікавленим азербайджанським НГО та інституціям;
• Ознайомлення з розвитком малого підприємництва у містах Шекі та Гянджі, міжсекторальною співпрацею по формуванню місцевих молодіжних ринків праці;
• Підписання договорів про співпрацю між МГЦ «Еталон», ІФОМЦП та «Улучау»
і «Інтелектом»;
• Підписання договору про співпрацю між Гянджинським державним університетом та ПНУ ім. Стефаника.
Програма візиту була повністю виконана, всі його учасники були глибоко вражені теплотою та гостинністю азербайджанських партнерів в обох містах візиту. Програма виявилась змістовною, цікавою, багатою на різноманітні зустрічі, жваві обговорення важливих соціальних проблем, пошуки спільних шляхів їх вирішення. Обмін думками та величезне бажання знайти точки дотику та виробити механізми подальшої плідної співпраці між нашими народами та країнами, ознаменувались підписанням чотирьох вищезазначених угод про співпрацю.